• Huidverbetering

Stacks Image 22

Cosmeceuticals - Huidverbetering

Fruitzuurpeeling
salicylzuur peeling Fruitzuur / salicylzuurpeeling
65€
Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door de versnelde celdeling zal de huid zich in korte tijd vernieuwen, waardoor pigmentvlekjes, fijne rimpels en oneffenheden verminderen en de huid een jonger aanzien krijgt.
Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Hierdoor is deze peeling ook geschikt voor mensen met een onzuiver huidtype.
Na een fruitzuurbehandeling is de huid extra gevoelig voor zonnebrand. Speciaal om het herstel te bespoedigen en goed te beschermen tegen de zon, SPF 50.
Reiniging van het gelaat met melk, diepte reiniging met fruitzuren of salicyl, verwijderen van onzuiverheden, masker ,tonic, dagcreme en zonnebescherming

kuurvorm - 300€ voor 6 behandelingen

Skin rejuvenation (huidverjonging) of acne behandeling

Per behandeling 75€

Abonnement 3 behandelingen 210€

Abonnement 6 behandelingen 375€

Stacks Image 51

Kruidenpeeling - 60€

Bio peel is een kruidenpeeling , waarbij een mix van kruiden , zeewier en algen op de huid aangebracht wordt . Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie ; waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.
Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen . Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer zacht en ,glad aan . Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht , welke past bij uw huidtype, ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht

kuurvorm - 150€ voor 3 behandelingen


BioPulse Therapy - 75€

Biopulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie.
Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.
De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen.
Deze behandeling wordt ook weleens de mini lift genoemd en werkt dus anti-aging, geeft lifting en versteviging. Aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd.


Microneedling - 80€

Microneedling is een behandeling waarbij we met een pen een groot aantal kanaaltjes in de huid maken .
Tijdens deze behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door de dieper gelegen huidlagen.. Deze behandeling richt zich op het verminderen van littekens , grove poriën, pigmentatie zoals melasma, zonneschade of ouderdomspigment maar ook de donkere  huidverkleuringen die ontstaan na puistjes kunnen met microneedling vermindert worden.
Ook op het lichaam kan microneedling toegepast worden  voor zwangerschapsstriemen , sinaasappelhuid en littekens.
 
kuurvorm - 350€ voor 5 behandelingen


BB Glow - 105€

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling geeft mooi resultaat bij verkleuringen , open poriën en rimpels het bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid!
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van het Dermedics meso white serums in combinatie met hyaluronzuur en plantenextracten die zijn verwerkt.Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 7 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW een jaar op de huid en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

kuurvorm - 260€ voor 3 behandelingen


Image
Stacks Image 24
Geen Bancontact, mobile banking of payconiq aanwezig dus graag enkel cash betalingen

Vindt u uw keuze niet tussen onze arrangementen? Wij luisteren graag naar uw wensen om een arrangement op maat te maken. Hilde

Voor de algemene voorwaarden klik hier
Hilde Cortvrindt zandstraat 11 3200 Aarschot BE 0636.702.060 - Tel 0485 38 51 44