• Make-Up

  • Make-Up

Stacks Image 4


Natuurlijk zie je er prachtig uit met een laagje mascara en een streepje eyeliner. Maar je kan zoveel meer doen met make-up. Voor iedereen die meer wilt dan een standaardlook bestaat er daarom een heel fijne beauty behandeling: visagie. Mooi aangebrachte make-up is de perfecte manier om je zelfvertrouwen een boost te geven en je sterke kanten te benadrukken. Zijn er dingen die je minder mooi vindt aan jezelf? Dan kan je deze meteen camoufleren!


dag make-up 30€
avond make-up 35€
airbrush make-up 45€
airbrush bruid 55€
kids communie make-up 20€
bruids make-up 135€
(proef en haar inbegrepen)
special effects + 10€
heren make-up 35€


Workshop make- up individueel advies 55€

Bij ons leer je stap voor stap hoe je als een echte professional make-up aanbrengt. Tijdens onze make-up workshops werk je op jezelf onder begeleiding van onze make-up artieste. Ga je voor een naturelle of eerder feestelijke look? Wat je ook kiest wij houden ervan om je make-up look natuurlijk aan te brengen.
We helpen je bovendien ook met het ordenen en reorganiseren van je make-up tasje. Vanaf nu heb je het materiaal dat je echt nodig hebt en waar je het liefst mee werkt altijd bij de hand. 

min 4 personen 40€ per persoon

Een leuke activiteit voor een groep ladies is om te ontdekken welke trucjes er allemaal zijn om die minpuntjes waar we altijd over klagen te camoufl eren. bovendien krijg je nog tips mee welke accessoires, kapsels en make-up best bij jouw gelaatsvorm passen.

Glame up your party min 4 personen 59€ per persoon

met extraatjes

  • Persoonlijke hairstyling
  • professionele make-up work shop
  • Mini fotoshoot voor de hele groep
  • Bubbels en hapjes


My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
Image
Stacks Image 16