• Massages

  • Massages

Stacks Image 17

Zeep massage

Laat je meenemen naar zonnige warme kiezelstranden . en geniet op ons halubad van de eeuwenoude rituelen. Pure verwennerij voor lichaam en geest. Je huid wordt heerlijk gezuiverd. Door een scrub met de kese (typische turkse scrubhandschoen, geniet van de zalige begieting van het lichaam met een lauw tot warm water voor een ultiem ontspannend moment.
De zeepmassage zorgt door zijn geur, de verschillende massagetechnieken en de zachtheid van het schuim voor een ongekend gevoel van pure verwennerij en alsof dit alles nog niet voldoende is geniet je nog van een zuiver klei masker voor je gelaat met een reinigende en revitaliserende werking. Een ware detox behandeling voor je gelaat.
Relax nadien nog even met een heerlijke Turkse thee

zeepritueel duur 60 minuten prijs 65euroKaars massage


De kaarsmassage is pure verwennerij voor lichaam en geest. De kaars is gemaakt uit pure natuurlijk etherische oliën met paraffine. Na het aansteken van de kaars verandert deze in een warme, geurende en hydraterende massage olie.De kaarsmassage is puur op ontspanning gericht. Door de warme olie wordt de warmte beter vastgehouden en de doorbloeding zal verbeteren. Door de geur die tijdens de massage vrij komt zult u zich totaal in balans voelen.De behandeling werkt ontspannend, verzachtend en hydraterend

Kaarsmasage duur 60 minuten 70euroKruidenstempel massage


Dit is een oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels.
Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende
activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die
bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden , meer
afgestemd op onze westerse huid

Kruidenstempel massage duur 50 min 70euroRelax lichaamsmassage


Een relaxerende massage met warme notenolie of relaxoil . een relaxmassage is zoveel meer dan gewoon wrijven en kneden. Het werkt ontspannend en heeft een positieve invloed zowel op onze lichamelijke, mentale als op onze emotionele gezondheid. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en dit heeft een positief effect op ons algemeen welzijn en welvoelen.

Kruidenstempel massage duur 60 minuten 60euro
Hot stone massage


De temperatuur van de stenen ligt rond en nabij de 45 graden.
De door de natuur gepolijste stenen worden opgewarmd en warm gehouden door een heater in warm water. Ter ontspanning worden stenen op en naast je neergelegd om het lichaam te laten wennen aan de warmte. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. Door de combinatie van massage en warmte worden de spieren dieper gemasseerd dan alleen met de handen.
Een Hotstonemassage draagt bij tot het zelfherstel van het lichaam, stimuleert de organen bloedsomloop en draagt bij tot ontgifting en balans.
De Hotstonemassage is uiterst geschikt voor: - Stress (niet bij burn out) - Spanningen - Spierproblemen - Blokkades - Reuma & artrose - Slechte doorbloeding

hot stone massage per 30 min 35€ kan ook per uur genomen worden 70€Hot chocolate massage


De zoetste massage in ons aanbod, barstensvol zinnenprikkelend genot. Hierbij wacht je immers niet enkel een zalige massage, maar ook de weldoende warmte en prikkelend zoete geur van gesmolten chocolade.
De weldadige eigenschappen van de hot chocolate massage zijn haast te talrijk om op te noemen: de huid wordt rijkelijk gevoed en verzacht, het verouderingsproces wordt tegengegaan, en dankzij de oppeppende eigenschappen van chocolade loop je na de massage op wolkjes. Chocolade heeft een anti depressieve werking, maakt je goedgezind en stimuleert de geest. Vermoeidheid wordt bestreden, de aandacht verscherpt.

hot chocolate massage 30 min 33€ per uur is 66€


Secret amazonie massage


Azië, wereld van spiritualiteit en meditatie, heeft een benadering van schoonheid ontwikkeld die gebaseerd is op zorgvuldige handelingen van shiatsu en relaxatie door middel van massages.Samen met natuurlijke ingrédiënten (exfoliërende rijstkorrels, witte klei voor een stralende huid als van een geisha, sésamolie, groene thee ) brengen deze oeroude bewegingen comfort, zachtheid en harmonie tussen lichaam en geest.Azië vertegenwoordigt het bevoorrechte territorium van een natuurlijke symboliek en spiritualiteit.
Deze Aziatische verzorging berust op de kennis van de energetische circulatie in het ganse lichaam en de eenheid van “lichaam – geest” of met andere woorden bij het beleven van een lichaamsverzorging bereikt men de emoties, het geestelijke en zelfs de spiritualiteit. Dit draagt bij tot eenheid en rust. Deze massage combineert de ontspannende handelingen van shiatsu, alsook deze uit de Thaise en Balinese cultuur.

secret amazonie massage duur 60 minuten 75 euro


Emotion Afrique massage

De voorouderlijke Afrikaanse massagehandelingen worden uitgevoerd met krachtige en natuurlijke ingrediënten (zwarte peper, honing en karitéboter) om het lichaam te verstevigen en te herbronnen.Afrika wordt aanzien als de wieg van de mensheid en als bewaker van een zeer rustieke en landelijke traditie. Door middel van duw-, trek- en schud-bewegingen maken we het lichaam los en gaan we blokkades opzoeken en wegwerkende emotion Afrique is op het moment van gebeuren geen ontspanningsmassage maar zorgt achteraf wel voor een ontspannen gevoel in het lichaam

Emotion Afrique massage duur 60 minuten prijs 75€cupping massage zal u kortelings in ons aanbod terug vinden Body Cupping Massage

De Body Cupping massage heeft tot doel om de spieren te ontspannen, blokkades op te heffen en energiebanen vrij te maken. Hierdoor verdwijnen spanningen en vastzittende spieren komen los. Door de dieptewerking en vacuüm werkt de Body Cupping Massage bovendien ontgiftend en verwijdert afvalstoffen. Ook Cellulite wordt binnen enkele behandelingen minder zichtbaar!Rug massage een heerlijk relaxerende rugmassage met warme olie duur 30 minuten prijs 30 euro


My Image
My Image
My Image
My Image
Stacks Image 15