• Acties

  • Acties

Image

Februari

Valentijn Arrangementen

Simply love 85€ per persoon 2u30min

welkomst in onze romantische privé wellness met glaasje bubbels , romantisch voetbadje, schotel met verse fruit en chocolade dip, assortiment rauwe groentjes met dip.


valentine morning 105€ per persoon 2u30min

Welkomst in onze romantische prive wellness met glaasje bubbels romantisch voetbadje,heerlijk smullen van het luxe broodjes assortiment, mini sandwiches en koffiekoekjes, ham, kaas, spek, ei, zalm, brie, huisbereide confituur, choco, verse fruitsalade, yoghurt, musli en nog veel meer lekkers. Koffie, thee of chocolademelk, vers geperst fruitsap.


Love is in the air 100€ per persoon 3u.

welkomst in onze romantische privé wellness met glaasje bubbels romantisch voetbadje de massagekaars en scrub staan klaar op onze wellness parel om elkaar te verwennen.
Evenals een heerlijke tapasschotel van zoet& zout , hartig & pittig maar ook gezond mekaar ontmoeten .


All you need is love 150€ per person 3u30min

welkomst in onze romantische privé wellness met glaasje bubbels opwarming in de hammam, scrub van het lichaam gevolgd door een Zeepmassage van de rug, natuurlijk klei masker voor het gelaat, hoofdhuid massage en een effleurage van het lichaam met sugar lotion. na de behandeling een heerlijke fingerfood schotel , aardbeien met chocolade dip en een fles cava.

Love sauna 70€per persoon 2u

welkomst in onze romantische privé wellness met een glaasje bubbels en een hapje van het huis, waarna u kan genieten van onze binnen faciliteiten : sauna hamam, bubbelbad 2 persoons, infra rood sauna, relaxruimte , regen douches en geniet tevens van ons unieke halu bad ( massage tafelbad met warme zeer fijne steentjes) en verwen elkaar met de kese of chocolade suiker scrub. Buiten kan u heerlijk genieten in de lounge of de jacuzzi , voor de vurige liefde is er ook een heerlijk verfrissende kantelemmer voorzien.

Image
Image
Hilde Cortvrindt zandstraat 11 3200 Aarschot BE 0636.702.060